Aplicatie mobila de Countdown

Ziua de mâine nu mai are mare semnificație când timpul trece atât de repede, deși nu e corect ce se întâmplă pentru că o zi în viața unui om ar trebui să însemne mai mult. Acum închid ușa la mașină și plec spre metrou, e dimineață, acum o deschid și urc înapoi. Nu, nu am uitat nimic înăuntru, pur și simplu e noapte și vreau să mă duc acasă.

Nici măcar așteptarea Crăciunului nu face timpul să încetinească. Știi că de obicei când aștepți ceva zilele parcă se scurg mai greu? Acum nu mai e cazul, se scurg la fel de ușor. Așteptăm Crăciunul și zilele libere, ieri mai erau două luni până atunci, azi mai sunt doar câteva săptămâni, mâine va fi trecut.

Am instalat pe telefon widget-ul Christmas Countdown și mi-am dat seama că nu vreau de fapt să știu cât mai e până vine Crăciunul pentru că nu știu ce îmi rezervă perioada asta. Vreau să dau pe fast forward? Vreau să trăiesc cu încetinitorul clipele? Să fie cât mai lungi poate?

Da, OK, sunt indecisă când vine vorba de Crăciun… dar știu că nu voi fi niciodată indecisă când vine vorba de salariu 😀 Și stând eu așa, făcând diverse calcule mai mult sau mai puțin supărătoare, mi-am dat seama cât de util mi-ar fi mie un Countdown până la salariu în fiecare lună.

Voi ce părere aveți? Vi se pare utilă o astfel de aplicație? Dacă nu, cu ce ați veni voi nou pe terenul aplicațiilor mobile?

N.B. Menționez că acesta NU este un articol plătit, ci doar unul de opinie, menit să strângă câteva păreri laolalta. Deci?

 

One thought on “Aplicatie mobila de Countdown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *