Am venit de la munte ! (a doua parte)

Miercuri am urcat la “Manastirea Inaltarea Domnului”


si la cota 1400


si a fost ziua mea.. yey.. many presents *drooling*,

cu aceasta ocazie vreau sa multumesc tuturor celor care
mi-au zis La multi ani si care au sarbatorit alaturi de mine cu trup si suflet -familia in special- (si de ce nu si separat :D) Multumesc pentru tort, cadouri, telefoane (some special calls ;))) mesaje, etc. Multumesc Tezeu ca m-ai sunat la 12 noaptea, scuze ca n-am putut sa raspund (eram la masa de poker sau ma invarteam in cerc prin casa, nu mai stiu sigur), si iti mai multumesc ca m-ai sunat la 10 dimineata si mi-ai cantat preoteste (cum stii tu cel mai bine:)) ) “La multi ani !” A fost original rau. :)) Mai multumesc in mod special Xristinei care a stat cu ochii pe ceas ca la 00.00 sa imi zica ca am imbatranit si sa sara pe mine cu urarile ( pup la dilie :)) :* ) Si domnului Photograph care mi-a tinut de urat joi, prin telefoane si mesaje. A fost foarte distractiv, serios. A fost
“A breath of fresh air” (cum zice Sharon si astia de la X factor sau American Idol) dupa cate muste numarasem pe tavanul din camera si cate filme vechi vazusem pe MGM :))

Si tot de ziua mea am baut si am luat prea in serios sfaturile cu “sa te imbeti” si altele asemanatoare. Se cam invartea terasa cu mine de la 2 pahare de Martini baute pe stomacul gol, in 5 minute :)) de aici porecla gen “Martinel/Martinica” . Haaai radeti asa asa… of.. mi s-a facut si putin rau, dar dupa cateva ore de somn mi-am revenit complet. Si NU, NU M-AM IMBATAT ca mi-am adus aminte ce se intamplase inainte chiar f bine. Eram doar putin ametita.. jez.. nu mai are voie omu’ …. šŸ˜€
(asta se vrea a fi poza artistica facuta de mine florilor pe care le-am primit)

Joi… Asha, am fost la o terasa in Centrul orasului, “The Garden Old Nick”, foarte misto. O inghetata delicioasa si o racoareeee.. pfuaileu… Oricum terasa era in parcul Ghica si parcul la randul lui, superb! linistitor, fain rau.

Vineri am fost undeva prin padure, aproape de pensiune. A fost frumos rau si acolo, mult aer curat, multa liniste.2 thoughts on “Am venit de la munte ! (a doua parte)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *