Am revenit… si am revenit in fortza


Salut dragii mei, imi pare rau ca am lipsit asa mult… 2 zile s-au facut 3… apoi 4… da’ ce conteaza, noi sa fim sanatosi. Mi-am rezolvat calculatoru’ -vital- (multumiri celor implicati) si acush am terminat si de instalat programele. Intre timp am terminat si orele de sofat, loooong story… important e ce urmeaza, examenu… (sper sa il iau)

Ce sa zic… m-am pus la curent cu blogosfera si am ras cu lacrimi la posturile video ale lui Teo de la deko, God bless you guys… apoi am mai ras inca o tura la subiectul asta de pe softpedia. Dupa asta am luat o pauza si dracu’ m-a pus sa ma uit si la Visurat pe blog si sa dau de postul asta ca iar am intrat in criza de ROFLMAO.

Am dat de un concurs cu bloggeri si chestii la care m-am inscris si eu. Ca deh, daca nu particip nu pot spera sa castig :)).

La testele auto fac si io intre 19-22-24 de puncte, depinde. Deci… prespun ca e de rau nu ? :)) De bine pentru pietoni…

In rest o sa mai revin cu posturi ca a trecut vremea pe langa mine si am imbatranit… ramas in urma.. oooooofffff oooooofff mai maaaaaai!!!

Luna photoshop nu s-a terminat, poza de mai sus poarta din nou semnatura Andreei. Multumim pentru colaborare *cough* :-B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *