Am parasit echipa LaptopNews

Cu inima ușor îndoită, cu bocceluța pe umăr, iaca am pus punct unui capitol din viața mea și din viața proiectului LaptopNews. Am investit un an și 3 luni din viața mea în articole și știri, am trecut prin diverse momente alături de echipă sau singură. Momente care s-au crestat în mintea mea și în sufletul meu, unele extrem de frumoase pe care nu le voi uita niciodată.

Am avut ocazia să întâlnesc o echipă de oameni care m-a inspirat să scriu, am avut ocazia să cunosc mulți dintre băieții de treabă care lucrează la site-urile de IT (și pe care sper să îi revăd la ceva evenimente sau cu alte ocazii), am învățat multe despre laptop-uri, despre review-uri, despre colaborări, despre afaceri și despre cum să lucrezi cu un deadline sau target, lucruri foarte importante în viața oricărui redactor. Mi-am făcut și mulți nervi, dar am și zâmbit de multe ori, am mai și greșit, dar am mai și scris chestii mișto de care am fost mândră.

Așa cum îi spuneam și lui Sorin – am scos tot ce am putut din LaptopNews și LaptopNews a scos tot ce a putut din mine.

O să îmi aduc aminte mereu cu drag de stația Eroilor și patiseria de acolo, în care mi-am petrecut destul de multe dimineți bându-mi cafeaua la o masă, când ajungeam mai devreme. O să îmi aduc aminte de discuțiile pe care le aveam cu Roxana despre care rută era mai scurtă, pe la Facultatea de Medicină sau drept înainte spre Academie 😀 Și de mascota de la IKEA și de ziua de joi, de buticurile din zonă care arătau ca dinainte de 1989, cu iaurt Danone expirat și cafele de 1 leu la 1,7 lei.

Astea erau din vremurile în care mergeam la birou. Apoi am început să lucrăm de acasă și am învățat din nou lucruri noi, cum ar fi ce înseamnă autodisciplina. Am scris și despre asta un articol, dar e încă în draft, îl voi publica tot la Ștefan pe blog cândva.

Eu sper din suflet ca proiectul să crească mai departe și mai mult, să ajungă la un nivel mare pentru că se investește zilnic muncă și suflet în el. O să stau cu ochii pe ei și voi menține legătura cu echipa, însă drumurile noastre, deși poate cu același sens, s-au despărțit așa cum era firesc.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei încă o dată că au lucrat cu mine în mod profesionist și de cele mai multe ori plăcut și să le urez mai departe mult succes! Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc tuturor cititorilor că m-au urmărit și că urmăresc site-ul în continuare.

”Vom reveni cu mai multe detalii referitoare la disponibilitate și preț”

7 thoughts on “Am parasit echipa LaptopNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *