Am inceput bine saptamana

-atentie, acest articol de blog contine limbaj vulgar-

Dupa ziua ideala pe care am avut-o pana la 14:10, lucrurile trebuiau sa se schimbe. Asadar, dupa ce ca m…. astia de la ratb au facut abonamentul 25 de lei (sa fac ceva pe voi) am mai stat si o juma de ora sa vina un basit de tramvai ca pana la urma sa iau tot 101 doua statii. De ce doua? De obicei tre’ sa merg 3. Pentru ca am observat ca un tigan parlit flirta cu buzunarele mele de la geaca (sa fac ceva pe tine) si a trebuit sa merg o statie pe jos.

Asadar, sa facem calculul. 30 de minute asteptate in statie, apoi inca 10 de mers pe jos. 40 de minute pierdute da-n-pulea. Cand asteptam la trecerea de pietoni am observat ca tocma’ am pierdut masina, ceea ce a fost splendid. A venit una full in care n-am putut sa urc. Apoi in vreo… 10 minute am reusit sa pun piciorul direct spre casa, dupa ce mi-au inghetat urechile de mai aveau un pic si prindeau viata ca sa ma injure. De obicei port casti dintr-alea pufoase, dar… mi le-a “imprumutat” cineva si n-am avut de rezerva. *very mad*

Mda… Asadar, am facut pe calculate, o ora si 25 de minute pana acasa si sunt plina de nervi si imi vine sa dau cu toate alea de pamant. Bagami-as sa imi bag in ratbu’ p*****, bagami’as sa imi bag in sutzii ma’sii.

p.s. imi scuzati limbajul de mahala, dar chiar si-o merita

update: din Bucuresti pana la Pitesti se face o ora jumate – 2 ore cu masina personala, deci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *