Am avut o saptamana excelenta

Scriu titlul repede repejor, dar menţionez scurtul fapt că nu mă refer la toată săptămâna, nu s-a terminat, ci doar la zilele lucrătoare. Mi s-au întâmplat multe lucruri bune, lucruri chiar incredibile aş putea spune. De la o vreme încoace nu pot decât să vă şoptesc sincer la ureche un “mi-e frică”, tocmai pentru că toate-s aşa bune încât mi-e teamă să nu fie un fel de linişte înaintea furtunii.

Şi totuşi stau şi mă gândesc cum de au venit lucrurile astea bune la mine în ogradă sau mai bine zis de ce? De ceva timp (aproape 1 an) duc cu mine un curs intens. În ce sens? În sensul de autoeducare, în sensul de corectare a gândirii, a priorităţilor şi mai mult, o autoeducare în termeni de ignoranţă. Nu ştiam să ignor înainte, poate asta era cea mai mare problemă. Asta şi multe altele de fapt, se adaugă faptul că am fost mult prea sinceră cu persoane care nu au ştiut niciodată să respecte acest lucru şi că am avut încredere în oameni care nu meritau încrederea.

Dar acum simt că totul decurge bine, în sensul care trebuie şi cu răbdare, calm şi ceva încredere în sine pe care mi-o dau cei din jur simt că mă pot ridica la suprafaţă ca uleiul in apă. Pot să cresc în continuare, aşa cum tot cresc de câteva luni încoace. Dar ştiţi ce e cel mai mişto? Că simt cum cresc. Simt cum îmi ies tălpile din papucii creativităţii şi cum hainele vechi a ceea ce eram îmi rămân mici şi mă obligă să le dau jos şi să îmbrac altele. Şi îmbrac haine de recunoştinţă şi dorinţă să fiu eu însămi schimbarea pe care vreau să o văd în lume, cum zicea Gandhi.

Şi lucrurile bune s-au cumulat săptămâna asta, deşi recunosc, ziua de azi a fost puţin ruginită pe alocuri, dar oricum bună.

În primul şi în primul rând, am avut vreo 3 evenimente care m-au mai scos din rutină şi am apucat să vorbesc cu oameni de care îmi era dor şi să asist la lansarea unui eveniment foarte mişto, aşa cum îmi place mie, cu poveşti. În al doilea rând, articolele au ieşit ca unse din buricele degetelor mele şi sunt tare mândră cu unele materiale pe care am apucat să le scriu, deşi nu sunt mulţumită cu numărul lor, ar fi trebuit mai multe 😀

În al treilea rând, gestul care mi-a marcat săptămâna a fost când mi-a fost livrat un buchet de flori absolut superb, cu o felicitare pe care scria…. eh, aţi vrea să ştiţi, nu? Eh, lasă, nu vă zic ce scria. Scria ceva dră… simpatic. Îi mulţumesc în mod public din nou prietenului care mi-a trimis florile. M-a bucurat nespus de mult.

În al patrulea rând, mai ştiţi povestea cu Ultima noapte de desktop… pe care am scris-o pentru #evoblogger ? Ei bine, am câştigat netbook-ul. 😛 Din păcate, nu am apucat să mă bucur prea mult de această veste din diverse motive, dar sper să fie totul bine şi să am o viaţă lungă şi frumoasă alături de mititel. Şi totuşi recunosc, o să îmi fie greu să mă despart de Acer-ul ăsta care mi-a fost atât de util şi alături şi la bine şi la rău. Hah, paradoxal Acer-ul mi-a adus un Lenovo, căci povestea era despre el. Cât de tare? Acum să vedem ce se întâmplă cu celălalt concurs la care am participat, tot cu Lenovo.

În sfârşit, am aşa un sentiment plăcut şi cel mai important e că săptămâna asta nu am mai avut probleme de sănătate. Închei bine, în momentul ăsta pur şi simplu nu aş putea cere mai mult.

p.s. cred că săptămâna viitoare o să vin cu o mare surpriză pentru voi 🙂 şi pentru tot online-ul de altfel, dar să vedem. Fiţi pe fază!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *