Alldro Speed i – noua tableta de la Allview

Alldro Speed i de 7 inch este varianta actualizată a modelului Alldro Speed. Aceasta a fost azi lansată în mod oficial și vine cu mai multe îmbunătățiri.

Lucian Peticilă, General Manager Allview, a declarat printre altele că ”De la lansarea modelului Alldro Speed, tableta s-a aflat în topul vânzărilor din magazinele de profil, ceea ce reprezintă o recunoaştere a raportului calitate-preţ, într-o piaţă extrem de dinamică, dovedindu-se alegerea perfectă pentru clienţi. De altfel, am reuşit să câştigăm încrederea clienţilor prin actualizările permanente pe care le-am adus produselor noastre, iar despre Alldro Speed putem spune că este un produs ajuns la maturitate.”

Alldro Speed i

Clienții Allview vor beneficia de Office Suite Viewer preinstalat care va oferi posibilitatea vizualizării fișierelor de tip Word, Excel și Power Point. Noua versiune vine cu o carcasă de aluminiu pentru mai multă rezistență și are un spațiu de stocare de 8GB care poate fi extins prin card microSD până la 32 GB. Tableta vine echipată cu procesor quad core, Mali 400 și are o grosime de 9.9mm.

Compania estimează un număr de peste 15.000 de unități vândute până la sfârșitul anului.

Alldro Speed i va fi disponibil de azi la un preț recomandat de 574 de lei.

Drept să zic mi-ar plăcea să testez o astfel de tabletă, mai ales că firma este românească și vreau să văd de ce e în stare. Oricum, tabletele Allview par o opțiune bună uitându-mă la raportul preț/caracteristici tehnice mai ales că modelele despre care am vorbit mai sus vin cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Voi ce părere aveți despre produsele lor? Ați apucat să testați ceva de la ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *