ai o poveste buna? spune-o!

Soarta a făcut să cunosc foarte mulți oameni noi anul ăsta și nu cred că greșesc atunci când afirm că fiecare din noi are o poveste de spus. Din diverse motive nu le scriem, ci doar le spunem celor în care avem încredere sau poate că nu le spunem deloc, ci doar le ținem pentru noi riscând să le uităm la un moment dat.

Am auzit și trăit, la rândul meu, lucruri tare frumoase care nu au putut fi spuse în detaliu, fiind mult prea personale. Nu mai beneficiez de avantajele anonimatului de multă vreme, dar mi-a venit ideea să vă dau vouă șansa să vă spuneți povestea în mod anonim.

Dacă mă citiți de mult timp sau mă cunoașteți câtuși de puțin, știți că nu urmăresc să creez conținut pe spinarea voastră fiindcă nu scot bani din blog. N-am reclame după cum se vede, nici măcar Google Adsense nu mi-au activat încă.

Vreau din tot sufletul să citesc întâmplări și povești de viață triste-fericite-haioase-nervoase-romantice-anxioase-etc, dar cel mai și cel mai important: reale! În noi respiră o altă mică lume, trăită și văzută diferit de fiecare, de ce să nu o afișăm prin cuvinte?

Cum se desfășoară toată treaba cu anonimatul?

Dacă nu aveți încredere în mine că vă voi păstra anonimatul, vă recomand să vă faceți o adresă de mail falsă prin care să îmi trimiteți textul vostru. Dacă aveți încredere în mine – și aici vă dau cuvântul meu că n-am să spun nimănui cui aparține textul în cauză- puteți trimite și de pe adresele voastre personale, deși tot aș prefera varianta cu adresa de mail falsă ca să nu pot fi acuzată că am dat din casă. Firește, puteți schimba numele reale ale personajelor.

Adresa mea este: alexandra.mght (at) gmail.com

Îmi rezerv totuși dreptul de a fi selectivă (nu vreau texte execrabile sau care n-au legătură cu ce vreau eu să fac aici) și de a edita textele ce urmează să fie publicate aici (adică să pun diacritice, să corectez din punct de vedere gramatical etc.). Oricum ar fi, aș vrea să vă ofer o voce. Poate, cine știe, descoperim noi oameni cu talent într-ale scrisului 🙂

p.s. aș aprecia tare mult dacă m-ați ajuta să spread the word prin rețelele sociale sau prin alte căi, chiar cred că ar ieși ceva mișto. Merci în avanas!

2 thoughts on “ai o poveste buna? spune-o!

  1. Pingback: Prima mea vizita in Londra (1)

  2. Pingback: Toate semnele sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *