Acer Aspire One D250 – imi vand baiatul

Dragă Acer Aspire One D250,

A venit timpul să ne luăm la revedere. Știu, o să mă urăști că renunț la tine pentru primul care a venit să îți ia locul (Lenovo S10-3), dar nu-l urî, e și el mic ca tine, are tot 10.1 inch. Ai fost un prieten bun și nu o să uit niciodată tâmpeniile pe care le-am scris pe tastele tale, dar și articolele bune care de altfel mi l-au adus pe Lenny. Ai fost întotdeauna cel mai bun pentru mine, cel mai portabil, cel mai mic și am fost tare mândră că am avut un așa calculator. Mai e puțin timp (sper și nu sper) până ne vom lua la revedere, dar acest moment se apropie. Să știi că nu te voi uita niciodată, ai fost primul calculator cumpărat din propriul salariu. Te-am luat într-o zi de noiembrie, mai știi? Eu îmi aduc aminte perfect. 

Vorbim mai încolo, nu te speria. Sunt încă lângă tine. 

Știu, nu e un început bun pentru un anunț de vânzare, dar așa mi-a venit să scriu pentru că în mod cretin poate, sunt total atașată de acest obiect pe care urmează să îl vând. Așadar am un Acer Aspire One D250 de dat. E cumpărat în noiembrie 2009 și vine cu o baterie care nu are o autonomie mai mare de 10 minute. Cu părere de rău, bateria a fost oricum slabă de la bun început. Am avut grijă de mititel, nu are nimic spart sau rupt și puteți vedea pozele cu el în galeria de la sfârșitul articolului. Are Windows XP instalat și multe programe, codecuri și altele de genul de care aveți nevoie. M-am gândit să vă scutesc de timpul de configurare a lui, deși nu i-ar strica un format și o reinstalare pentru că nu a avut parte de așa ceva în viața lui, rămâne la alegerea voastră ce faceți cu el.

NU o să vină cu abțibildul de pe spate, normal, o să îl scot. Specificațiile tehnice sunt cele de mai jos.

 • Sistem de operare: Genuine Windows XP
 • Procesor: Intel Atom N270 Processor 1.60GHz
 • Memorie: 1GB DDR2 SDRAM (533MHz)
 • Spațiu de stocare: 160GB 5400 rpm SATA HDD
 • Display: 10.1-inch WSVGA+ (1024×600)
 • Placă video: Intel GMA 950
 • Wireless: 54g Wi-Fi (802.11b/g)
 • Card slot: 5-in-1 media
 • Porturi și conectivitate: (3) USB 2.0 ports, VGA OUT, power connector, RJ-45/Ethernet (10/100), stereo headphone/line out, stereo microphone in, 0.3 megapixel (VGA) webcam
 • Dimensiuni (H x W x D): 2,5 x 25,9 x 18 cm
 • Greutate: 1,08 kg

Puteți găsi un review complet aici 

Prețul la care îl dau este de 500 de ron numai cu PREDARE PERSONALĂ în București ! Pentru ca persoana care îl ia să îl testeze pe loc și să se convingă că e OK.

Nu o să îl postez pe okazii.ro deocamdată, mă bazez pe ajutorul vostru să dăm vestea mai departe și să îi găsim un stăpân sau o stăpână care să aibă grijă de el.

Dacă aveți nelămuriri mă puteți contacta prin adresa de mail alexandra.mght@gmail.com sau puteți lăsa un comentariu mai jos. Apreciez orice RT, Share și postare de blog și vă mulțumesc anticipat.

Update 12 aprilie: NETBOOK-UL A FOST VÂNDUT, ANUNȚUL NU MAI ESTE DE ACTUALITATE!

2 thoughts on “Acer Aspire One D250 – imi vand baiatul

 1. Buna. Razvan mi-a spus ca vrei sa dai miniul tau (minilaptop – am inteles ca nu e masina). M-ar interesa.spune-mi daca sunt sabse sa se schimbe bateria. Si daca asta e ultimul pret. Eu stau in Bucuresti si ne putem vedea. Astept raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *