9 thoughts on “A nu-shtu’-cata-leapsa

  1. era mai mult in gluma. poate o schimbare completa, mai intrebi de ce? tie iti place muzica romaneasca -in general-? asculti mai multe trupe romanesti decat straine? Eu tind sa ma indoiesc, dar iti astept raspunsul.

  2. Lexis, nu am stat sa ma gandesc daca ascult mai multa muzica straina decat romaneasca. Pot sa spun ca imi place la nebunie urmatoarele trupe: kumm, travka, byron, the pixels, luna amara, ipr, blazzaj, grimus…Asta inseamna ca eu cumpar cd-uri si merg constant la concerte, prin cluburi. De exemplu, la travka nu stiu daca am lipsit la doua concerte din cele pe care le-au avut ei, in bucuresti, anul asta.

    Gala

  3. A, si inca ceva. Tin neaparat sa fac o mentiune speciala in ceea ce priveste muzica romaneasca. Urma. Urma e o trupa care nu mai exista, desi acum vreo doua saptamani si-au lansat ultimul album-trend off. Au fost trupa mea de suflet. Concertele lor? Superbe.
    Sorry ca scriu atat de mult, dar eu fara muzica nu pot trai. Si da, muzica rock romaneasca mie imi place mult.

    Gala

  4. ok, atunci avem puncte de vedere diferite. pe de alta parte mie nu imi place si consider ca industria romaneasca sucks big time si e foarte defecta. cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *