a manca pe strada – do or don’t?

O sa incep de la o idee basic: in codul bunelor maniere scrie ca NU e frumos sa mananci pe strada sau in mijloacele de transport in comun… sau basically in orice alt spatiu public care nu este amenajat cu acest scop.

Stiati asta? Eu am aflat-o acum cativa ani, dar nu mai stiu cu ce ocazie.

Din pacate, nu am putut sa respect regula aia… si in ziua de azi o incalc cu regularitate.

Nu imi face placere sa mananc pe strada, normal si nu, nu mi se pare nici civilizat… dar e pur si simplu un lucru NECESAR! Sunt zile in care nu am timp sa stau la masa sa mananc ca tot omu’, asa ca imi iau pe drum de la patiserie tot felul de chestii: covrigi, cornuri, merdenele, dupa ce chef am in ziua respectiva.

Acum multi ani eram impotriva acestui lucru cu desavarsire pana cand intr-o zi, cand veneam de la meditatii, eram atat de lihnita de foame incat am halit o dobrogeana intr-un tramvai foarte aglomerat. A fost extrem de placut si de neplacut in acelasi timp. Cand vad oameni care mananca in metrou sau pe strada nu ii mai judec, pur si simplu nu exista timp pentru mancat la masa uneori. E destul de trist, alte ori e destul de placut sa fii atat de ocupat incat sa nu ai timp sa mananci… din punctul meu de vedere πŸ˜€

 

5 thoughts on “a manca pe strada – do or don’t?

  1. Tocmai ce am mancat un sandwitch in metrou. Ma intrebam daca se vor lua paznicii de mine ca nu am voie cu mancare in el,, dar imi era o foame, era 6 ceasul si nu mancasem nici macar de dimineata. Dar incerc sa evit pe cat posibil asta.

    Daca mananc o saorma pe strada nu vad asa mare problema sau lipsa de bun simt dar in metrou sau tramvai… pe cat posibil incerc sa bag in sac si sa scot dupa ce ies la suprafata.

  2. saorma e dificil de mancat si miroase in spatii inchise destul de rau…. deci depinde si despre ce mancare e vorba, ca daca te apuci sa scoti borcanu’ cu ciorba in metrou, nu mai e OK πŸ™‚

  3. Na, atata timp cat nu scoti o ceapa si-o branza de oaie in plin metrou, ii ok. πŸ˜› Mi s-a intamplat o data sa fiu martora la asa ceva, dar in acelasi timp mi s-a si facut mila de bietul om. Daca l-a razbit foamea, ce era sa faca?

  4. lasa ca si eu am patit-o, intr-un autobuz mai mic, cand cineva si-a scos pastrama… si a adormit cu ea in brate… πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *