4 dorinte si un pic

Mai sunt câteva ore și părăsim 2013. Nu pot să zic decât fuck! Pentru că 2013 a fost un an bun pentru mine, poate cel mai bun de până acum, un an în care mi s-au îndeplinit câteva dorințe. Bine, cea mai mare era aceea de a-mi lua o mașină, ceea ce nu s-a întâmplat, dar nu-i nimic, se reportează! 🙂

Celelalte au fost mai importante, am avut sănătate și liniște în familie și mi-a mers bine pe plan profesional ceea ce mi-am dorit destul de mult. Dovada: Retrospectiva 2012 și planuri pentru 2013

2013 pentru mine a fost și un an cu momente frumoase de care o să îmi amintesc cu drag. S-au produs multe schimbări și nu toate au fost rele, mi-am luat doza de fericire de la anul ăsta, așa mai redusă cum a fost ea. Am luat tot ce mi s-a dat, am păstrat în mine lecțiile, deși nu pot să zic că am avut așa mult timp să reflectez asupra lor.

Nu știu dacă în 2013 am crescut mai mult, nu pot să pun fix degetul pe axa în care mă aflu sau pe drumul pe care am luat-o. De multe ori mi-e teamă să mai gândesc lucrurile în profunzime, le iau așa cum sunt, dă-le-n mă-sa. What’s the point of it? Mă automotivez spunându-mi că ”mă descurc eu”, ceea ce de multe ori ajută când sunt în vreun impas de orice fel.

Dacă ar fi să descriu 2013 într-un cuvânt ar fi: real. Cred că am devenit un pic mai realistă, deși mai am scăpări în care ajung să mă gândesc la lucruri imposibile.

Pentru 2014 (wow, nu-mi vine să cred că am ajuns la anul ăsta) îmi doresc cam aceleași lucruri pe care le-am avut în 2013: sănătate, liniște și realizări profesionale. Apoi trec din nou mașina că poate o să am mai mult noroc și încă un mic ceva pe care-l las la latitudinea soartei.

Planuri nu știu dacă să îmi fac, nu-mi promit nimic, dar poate o să reușesc să fiu și mai răbdătoare, să iau decizii corecte și să am ceva mai multă încredere în mine. Profesional nu-mi propun decât să cresc, să mă dezvolt, să am ambiții și să cred cu mai multă tărie în visele mele. Unele au rămas în stand by de multă vreme și nu e bine, plafonarea n-are ce căuta în 2014-le meu 😀

Cam atât despre dorințe, ani, timp și schimbări. Sper ca pe 31 decembrie 2014 să vă scriu aceleași lucruri, numai de bine, fără regrete și amărăciuni. Vă doresc un an energic, în care să descoperiți oameni super tari și în care să vă bucurați de viață sănătoși, alături de cei dragi!

La mulți ani!

2 thoughts on “4 dorinte si un pic

  1. Eu sunt inca pe fuga… o sa trec in 2014 alergand! :))

    Retrospectiva si planurile pentru 2014 urmeaza sa fie puse pe hartia virtuala la inceputul lui 2014 😀

    La Multi Ani! Sanatate si tot ce-ti doresti si in 2014! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *