Iubirea inseamna

Iubirea inseamna putere. Puterea sa ierti cand stii ca a gresit atat de mult fata de tine. Puterea sa accepti ca niciodata nu se va schimba. Puterea sa ii doresti fericirea chiar daca nu e alaturi de tine. Puterea sa te schimbi si sa regreti ca nu te-ai schimbat mai devreme.

Iubirea inseamna putere. Puterea de a sta drept doar de dragul celuilalt, cand de fapt te prabusesti. Puterea de a sacrifica tot ce ai pentru un moment de fericire. Puterea de a respecta si intelege deciziile care nu te includ.

how-to-love

Iubirea inseamna putere. Puterea de a te pierde in bratele cuiva, de a pluti cand ii simti caldura respiratiei, de a ignora tot ce e in jur mai putin ochii ai caror irisi ascund sute si mii de povesti pe care nu vrei sa le afli. Puterea de a reaprinde focuri fara chibrit si de a stinge lupte fara sfarsit.

Iubirea inseamna putere. Puterea de a avea incredere in celalalt om de langa tine, puterea de a razbi printre firele vietii incurcate, puterea de a creste – pe tine, pe altii. Iubirea inseamna multe lucruri si ganduri irationale, poate explicate chimic, fizic, poetic, mecanic, anatomic, dar pana la urma muschiul inimii este cel ce trebuie exersat cu tenacitate caci el ridica greutati sau oameni de la pamant spre cer si inapoi. Nu banii te fac puternic, ci ceea ce detii in piept si are camere de luat vederi. Si la revederi.

Sursa foto